Deures d’estiu

Tu i jo podem millorar el món. Fem-ho!


Cóm? Doncs per començar potser no cal emprendre grans empreses sinó que es poden dur a terme petites accions que, aparentment, semblin insignificants però que, a la llarga i sumades a les que facin d’altres persones com tu i jo, poden suposar grans canvis que contribueixin a què el món sigui un món millor, més habitable i on tota la gent pugui viure de forma més digna i feliç (segons la fòrmula: petites accions x molta gent = grans canvis).

Podem començar per seguir algun dels consells que ens proposen les frases següents. Només cal que triïs la que més t’agrada o convenç i que després la facis realitat incorporant-la a la teva manera de viure. Com per exemple: abraçar algú cada dia, passar més estones amb persones d’una altra generació, menjar junts tota la família, explicar algun acudit, escoltar algú que ho necessiti, no utilitzar bosses de plàstic, apagar les llums innecessàries, reciclar el teu mòbil, cuinar alguna cosa per algun amic, llençar el xiclet a la paperera…


Ja veieu que no són pas deures d’estiu (en tot cas valen per tota la vida) sinó que són idees extretes d’Eugénie Harvey, cofundadora del moviment “Som allò que fem”, autora del llibre “50 idees per canviar el món”. I les fotografies corresponen als cartells que els alumnes de 4t d’ESO van elaborar per il·lustrar les frases.

Aquesta entrada ha esta publicada en activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari