Suspensió de classes

Avui, dimecres 13 de març de 2013, s’ha suspès l’última classe de la jornada escolar a l’edifici de secundària dels grups de tercer i quart d’ESO. El motiu ha estat el lamentable estat del sostre del corredor de la segona planta de l’edifici. Arran de la pluja continuada que ha estat caient durant tot el dia, les goteres s’han eixamplat i l’aigua cau a dojo. Tot i que els Bombers han certificat que la integritat del sostre està garantida, el centre ha decidit suspendre les classes per la seguretat dels nostres alumnes.

La solució, en aquest cas, la tenen les autoritats. Perquè no es repeteixin aquestes escenes caldrà un treball de millora de les condicions del centre; altrament, el centre es veurà obligat a suspendre l’activitat docent sempre que les condicions de pluja siguen semblants.

Per il·lustrar l’estat del sostre, aquí teniu unes imatges ben definitòries

DSC02396 Sense títol

Aquesta entrada ha esta publicada en institut escola. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Suspensió de classes

  1. Toni ha dit:

    El que està passant al centre és molt preocupant, però esperem que no s’arribi als extrems que narren aquesta història real del segle XVIII. I és que les situacions no han canviat tant i les retallades sempre han estat una qüestió d’interès polític. http://yamato1.blogspot.com.es/2013/02/la-viga-de-ohanes.html

Deixa un comentari